Deventer zonnepanelen

Deventer kent een aantal regelingen die het investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken. Deze regelingen betreffen zowel particulieren als bedrijven. Zeker als de aanschaf van zonnepanelen projectmatig plaatsvindt kan aanspraak worden gemaakt op het duurzaamheidsfonds.

Een dergelijke regeling is er ook voor particulieren die gezamenlijk investeren in zonnepanelen. Hiervoor zijn bijzondere fiscale regelingen van toepassing. Afgezien van het voordeel van toepassing van het lage BTW tarief op arbeidsuren bij de plaatsing van zonnepanelen is er in Deventer ook de mogelijkheid om voor verenigingen van eigenaren gratis advies op het gebied van duurzame energie te krijgen.

Zonnepanelen in Deventer

Deventer heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan. Hoewel Deventer geen lokale subsidies kent voor het plaatsen van zonnepanelen ben je afhankelijk van het BTW voordeel op basis van het lage 6% BTW tarief.

Maar Deventer geeft wel veel voorlichting over de mogelijkheden van zonnepanelen. Zeker bij de grote nieuwbouwprojecten in Deventer zorgt Deventer voor modelwoningen en veel informatie over isolatie en zonnepanelen.

Deventer zonnepanelen