Speciaal bestek kopen


Zoek je bestek voor een speciale gelegenheid? Dan is het belangrijk om te weten welke sfeer je wilt creëren en welk extra bestek je eventueel nodig hebt. Voor veel feestjes heb je ook taartbestek nodig, voor een bruiloft waar vis wordt geserveerd is een visbestek onmisbaar. En voor een steakliefhebber is een steakmes weer extra belangrijk.

Omdat je dit bestek minder vaak gebruikt, hoeft het niet per se vaatwasmachinebestendig te zijn. Het bestek mag wat opvallender zijn dan het bestek dat je elke dag gebruikt. Vaak wil je een bepaalde sfeer creëren tijdens speciale gelegenheden.

Over Solar

Het merk Sola kent een lange traditie. Sola is opgericht in 1868, en nog steeds een op en top Nederlands familiebedrijf. De naam Sola staat al vele generaties garant voor vertrouwde kwaliteit. Sola Fabriekswinkel heeft 13 vestigingen én een webshop.

Sola Fabriekswinkel heeft inmiddels 13 vestigingen, verspreid over het hele land. In deze winkels kun je terecht voor het meest complete aanbod aan Sola producten van Nederland. Daarnaast vind je er aanvullende keukenartikelen van andere fabrikanten. Via de Sola Fabriekswinkel webshop kun je tal van producten nu ook online bestellen. De beste Sola aanbiedingen, rechtstreeks uit de fabriek.

https://www.sola-fabriekswinkel.nl