Alles wat je moet weten als je Windows 10 wil kopen

Overweeg je om voor Windows 10 te kiezen? Dat is gegarandeerd een slim besluit. Er is ontzettend veel mogelijk met dit besturingssysteem. Voor een goede aankoop is het alleen wel van belang dat je weet wát je aanschaft. Wij begrijpen dat je in jouw zoektocht wel wat hulp kunt gebruiken. Daarom helpen we je graag op weg. Nieuwsgierig geworden? In dit artikel lees je alles wat je moet weten als je Windows 10 wil kopen. 

Verschillende mogelijkheden

Je bent op zoek naar een goed besturingssysteem om lekker snel mee te kunnen werken. Windows 10 biedt daarbij zeker uitkomst. Wil je Windows 10 kopen? Het is dan goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. Jouw specifieke wensen staan uiteraard voorop. Al onze producten hebben met elkaar gemeen dat het officiële Microsoft Windows 10 licenties zijn. Om verzekerd te zijn van een perfecte aankoop, staan we nu kort stil bij de verschillen. Je kunt dan rustig voor jezelf bepalen wat het beste bij jouw situatie past.

Windows Home OEM

In ons aanbod vind je Windows Home en Windows Pro. Is het jouw wens om een nieuwe installatie van Windows 10 te activeren? Kies dan voor Windows Home OEM. Met deze Windows versie krijgt jouw computer of laptop een volledig nieuwe installatie. Windows Home OEM is een standaard versie die heel geschikt is voor de meeste gebruikers. Je systeem is weer helemaal up-to-date. Snel opstarten, urenlang plezier met apps of ongeremd online surfen. Deze versie is eigenlijk voor iedereen aan te raden.

Windows 10 Professional OEM

Professionals opgelet: met Windows 10 Professional OEM verrijk je je computer of laptop met Windows 10 Pro. Uitermate geschikt voor een volledige installatie op je apparaat. Omdat deze versie speciaal gemaakt is voor professioneel gebruik, heeft het meer functies dan Windows Home. Windows 10 Professional OEM is dan ook geliefd bij veel bedrijven. Een van de extra’s is bijvoorbeeld dat je vanaf een extern bureaublad toegang hebt tot je mappen en bestanden (Remote Desktop). Verderop meer hierover.

Windows 10 Home

Werk je momenteel op een computer of laptop met een oudere versie van Windows? Bijvoorbeeld aan Windows 7 of Windows 8? E wil je die versie graag upgraden? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou. Met Windows 10 Home kun je een bestaande versie van Windows upgraden. Het gaat hier om een retail versie. Het installeren van Windows 10 Home gaat heel gemakkelijk. Je hoeft dus niet eerst Windows 7 of Windows 8 van je apparaat te verwijderen.

Windows 10 Professional

Ben je een professional en wil je Windows 7 Pro of Windows 8 Pro upgraden naar een betere versie? Zoek niet verder. Koop Windows 10Professional, onze retail versie. Als je je hele computer wil formatteren of een volledig nieuwe installatie van Windows 10 wenst, dan is Windows 10 Professional OEM voor jou een betere optie. Met Windows 10 Pro kun je ook gebruikmaken van BitLocker en Assigned Access. Die mogelijkheden heb je niet bij Windows 10 Home.