Hollands kerstpakket

De meeste bedrijven geven aan het einde van het jaar een Hollands kerstpakket aan hun personeel. Dan doen ze uiteraard niet zomaar. Hieronder noemen we 3 goede redenen waarom werkgevers er goed aan doen om hun personeel een kerstpakket te bieden.

Wanneer u ieder jaar met kerst een kerstpakket aan uw personeel geeft, dan geeft u als werkgever tevens een blijk van waardering. U vertelt hiermee eigenlijk indirect dat u uw medewerkers iets gunt en dat ze aan het einde van het jaar het verdienen om enigszins beloond te worden.

Eigenlijk geldt dit niet alleen voor een kerstpakket, om te investeren in goed personeel en om ze voldoende gemotiveerd te houden (zodat ze van grote betekenis zijn voor uw bedrijf) is het belangrijk om gedurende het jaar deze medewerkers vaker te belonen. Een kerstpakket is daar onderdeel van. Het is dus een leuke geste richting uw personeel, dat hierdoor eerder een fijn en prettig gevoel heeft op uw werkvloer. Dat is natuurlijk wat u uiteindelijk wilt!

Prettig voor thuis

Ken je zelf het gevoel? Dat je thuis komt met een kerstpakket dan je samen met het gezin snel gaan ‘snuffelen’ om te zien wat er allemaal in zit? Veel mensen hechten er ontzettend veel waarde aan dat ze met een kerstpakket thuis kunnen komen.

Het is namelijk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het thuisfront. Het zal vast en zeker niet de eerste keer zijn dat die ‘o zo lekkere’ koekjes of chocolade eerder door iemand anders is opgegeten dan door degene die het kerstpakket heeft ontvangen.